maandag, december 12, 2005

-De Loting

Even afgezien van de presentator die een geanimeerde bal interviewt, en om te laten zien dat hij niet van de straat is, lees:- om aan de genante situatie te ontsnappen, aan Hamlet refereert, even dus afgezien van de presentator, die, om steun te zoeken : lees - om nog maar eens aan de genante situatie te ontsnappen, zich omdraait naar Franz Beckenbauer, en hem vraagt, of zo'n bal bij de fantoomgoal op
wembley niet van pas zou zijn gekomen, nou even afgezien van Franz,die bij het horen van deze vraag plotseling een pluisje op zijn stropdas ontdekt, nou, dan ook maar afgezien van Michel Ballack die, een en al zijn 'wat-ben-ik-toch-cool' lach, aan de presentatrice wordt voorgesteld en van haar te horen krijgt, dat ze even iets meer
geinteresseerd is in de nieuwe wk-bal die hij daar draagt, en die dus prompt uit zijn handen grist, en ook heel even afgezien van de lotingsmethode, want daar is nog het een ander over te zeggen,afgezien van dat alles zitten wij dus met Didier Drogba opgescheept.
Drogba. Neandertal. Caveman. Cavewoman ....Brrwooaah, ken je dat lied
nog? Didier Drogba, dus.
Ik denk al de hele dag eraan dat Drogba een vriendin heeft. Die vriendin is engelse en is model en heeft hele dikke tieten. Ik gun Drogba die grote borsten. Hij zal er veel plezier mee en aan beleven. En dat is verder okay. Wat niet zo okay is, is de schandelijke overdosis aan zelfvertrouwen die Didier zomaar voor niets uit zijn verhouding met zijn boezemvriendin put. Ik bedoel, op dat niveau gaat het toch ook bij de voetballers: de tegenstander van Drogba houdt rekening met Didier, maar ook met die supergalactische tieten. Dat speelt hem al de dagen voorafgaand aan de wedstrijd door het hoofd. Ik weet niet of dat bevorderlijk is voor de concentratie.
Wie speelt er tegen Drogba? Bouma? Bouma, spreek uit: Boema? Boumadrogba. Hmm.
Ik geloof dat we daar geluk hebben. Bouma zou best wel eens zelf een vriendin met grote borsten kunnen hebben, niet alleen groot, maar ook mooi. Dat is al het halve werk; daarmee heeft die Drogba al voor een groot deel in zijn zak. Dan helpt het Didier ook niet meer als hij halverwege de wedstrijd, in een ultiem verzoek om zijn tegenstander uit zijn concentratie te halen een polaroid uit zijn achterzak haalt. Bouma zal hem weghonen.

Nederland - Ivoorkust 3-0, 14e minuut Landzaat, 75e minuut Cocu,
77eminuut Bouma.

rinus-

Geen opmerkingen: